Doba čtení cca 2 minuty

Nudí vás tradiční silvestrovský mix českých chlebíčků, brambůrků a tyčinek? Udělejte z oslav Nového roku nefalšovanou gurmánskou degustaci. Stačí vybrat z delikates značky Wine Food, které pochází přímo od italských farmářů. Připraveni pochutnat si, jako nikdy dřív? Protože jak na Nový rok, tak po celý rok! 


Autentické antipasti

Čím nahradit tradiční jednohubky? Vsaďte na základ italských předkrmů – výběrový mix salámů Maletti Antipasto. Z tenkých plátků omotaných kolem křupavých chlebových tyčinek grissini vám půjde hlava kolem.

Není salát jako salát

Přesvědčte se s klasickým salátem caprese, připraveným z původních italských ingrediencí. Krémová BIO mozzarella Brimi, šťavnatá rajčátka a lístky bazalky, to vše zalité extra panenským oliváčem Centonze Sicilliano Biologico. Chutnější úvod do italské kuchyně nenajdete!

dsc03253b


Domácí fondue snadno a bez problémů

Zlatým hřebem večera bude jistě sýr Albiero Provolone Valpadana. Připravíte s ním totiž skvělou alternativu k fondue, aniž byste potřebovali speciální nádobí a hrnce.

Stačí ho dát na 3 minuty do mikrovlnné trouby a pak už jen do krémového sýru namáčíte kousky čerstvé nakrájené ciabatty. Sýr můžete posypat například sušeným oreganem nebo uzenou paprikou.
dsc03251b

Koupit sýr na fondue!


Pokušení pro smysly

Chcete ochutnat něco nového a neodolatelného? Objevili jsme kombinaci přesně pro vás! Krémový plísňový sýr Angelo Baruffaldi Gorgonzola dolce se výborně snoubí s fíkovou salsou Lazzaris. Pikantnost sýru a sladkost salsy jsou v dokonalé souhře!
dsc03279b


Gurmánovy novoroční luštěniny

Jíst na Nový rok čočku, to je zaběhnutá tradice. Zkuste si lidový obyčej trochu ozvláštnit luxusní směsí italských luštěnin Minestrone Toscano. Jsou jako stvořené pro toskánskou polévku, ale i pro slavnostní zobání.
dsc03323b

Koupit luštěniny!


Neodolatelné klasiky

Využijte příležitosti a ochutnejte nejzářivější hvězdy italské kuchyně. Třeba polosušená rajčátka naložená v bylinkovém oleji nebo velké, šťavnaté olivy! Obojí se bude hodit na nezapomenutelné jednohubky!
dsc03341b


Chipsy ala pesto!

Dobrá, brambůrky k Silvestru prostě patří. Ale to neznamená, že nemůžeme vybrat ty nejkvalitnější, vyrobené z bazalkového pesta s italským parmezánem!

Prosecco na přípitek

Nebyl by to italský Silvestr, kdyby nevyvrcholil lahví Prosecca. Sice bude těžké mu do půlnoci odolávat, ale slibujeme, že novoroční přípitek z vinařství Borgo Molino nikdy nezapomenete.

No more articles