Schválně, co vám dnes při nakupování chybí nejvíce? Jsou to kvalitní suroviny s jasným původem? Garant kvality s lidskou tváří, který se neváhá za jídlo zaručit vlastním jménem? Nebo snad nápadité receptury, které vám rozšíří obzory? Díky naší privátní značce Authentic to všechno máte na dosah na jeden klik. Pečeť Authentic označuje exotická hotová jídla a české farmářské maso od pečlivě zvolených dodavatelů – a to je teprve začátek.
Proč vznikl Authentic?
Cílem je vyjít vstříc všem, kteří si potrpí na kvalitu – ať už jde o domácí výrobu nebo světovou gastronomii. Nově nemusíte navštěvovat specializované obchody nebo čekat, až znovu otevřou farmářské trhy. Pečeť kvality Authentic pod sebou sdružuje to nejlepší z naší nabídky – potraviny, které splňují přísné podmínky kvality.
Jak poznáte Authentic?
Obal každého produktu Authentic uvádí konkrétního farmáře, řezníka či šéfkuchaře, který za ním stojí. U farmářského masa na první pohled znáte místo chovu, u hotových jídel zas zemi původu receptury. Ingredience jsou autentické a bez zbytečných přídatků, receptura či způsob zpracování se drží tradic dané země a nejvyšších standardů kvality.
Jak šel čas s Authentic
Nejprve jsme v roce 2020 představili pestrý výběr exotických hotovek prvotřídní kvality. Přizvali jsme šéfkuchaře z několika kontinentů, kteří se proslavili vařením tradičních pokrmů ze své domoviny. Taje indické kuchyně představil šéfkuchař Vijay Chandran, asijské speciality odhalil Aung Myo Min, vegetariánské menu sestavil Hamed Mali a středomořím nás provedl Raed Mali.
Své receptury upravili tak, že si pokrmy udrží prvotřídní chuť i po šokovém zachlazení. Právě díky tomu vydrží v lednici několik dní. Stačí vybrat, ohřát a vychutnat. Jenže hotovky jsou jen vrchol ledovce.
„Authentic je projekt, který snese evropské srovnání. Tvoříme společnou značku pro desítky malých i velkých regionálních výrobců ze světa i Česka. Poskytujeme prostor pro prezentaci šéfkuchařů jakožto zástupců světové gastronomie, ale i českých farmářů zastupujících to nejlepší z naší domácí malovýroby,„ řekl CEO Košíku Tomáš Jeřábek.
Nově se proto nabídka Authentic rozšířila o prvotřídní maso z českých chovů, počínaje farmářskými kuřaty Jiřího Brázdy, krůtami od Tomáše Karase a vepřové maso od mistra řezníka Jana Kozáka. Plánujeme však přidat desítky dalších produktů, včetně prémiového řemeslného piva a kvalitní mouky, kterou ocení především pekařky. Objevte kompletní nabídku Authentic a dopřejte si kvalitu, které můžete věřit.