V jednom z posledních blogů jsme vám přiblížili příběh české kosmetiky Ryor, kterou používají tisíce žen i můžu. Pyšní se nejen svojí špičkovou kvalitou, ale i bezkonkurenční cenou.  

Kosmetika s dotekem přírody Ryor, seznamte se:  

  • Výroba kosmetiky probíhá v České republice 
  • Rodinná firma s tradicí přes 30 let 
  • Obsahuje přírodní extrakty  
  • Není testovaná na zvířatech  
  • Každý produkt prochází pečlivým vývojem a testováním v laboratoři 
  • Kosmetika je naceněna tak, aby si každá žena mohla dovolit základní péči: odličovač, tonikum, denní a noční krém 
  • V portfoliu značky najdete produkty pro všechny typy pleti 

Pro ty z vás, kteří stále váhají, zda kosmetiku vyzkoušet, připravila Petra, autorka blogu Beauty of pink, recenzi nejoblíbenějších produktů.  

Osvěžující mlha s kyselinou hyaluronovou 

Začnu rovnou tím nejlepším. Tohle se Ryoru opravdu povedlo. Osvěžující mlha je vlastně tonikum ve spreji, které obsahuje kyselinu hyaluronovou, aloe vera a zároveň lehký svěží parfém. Mlha je vhodná pro všechny typy pleti a lze aplikovat i přes make-up. 

Mlha má tedy hned několik využití. Pokud v létě milujete různé osvěžující vody, tak vás jistě potěší. Osvěží sama o sobě, natož když se dá zchladit do ledničky. Má široký rozptyl a je celkem silná, takže doporučuji stříkat z větší dálky. 

Já ji ovšem používám převážně jako klasické tonikum, kterým dočistím pleť. Oceňuji, že se dá použít i na oči, ve kterých nepálí a nijak je nedráždí. Pleť příjemně osvěží a pomůže i s hydratací, na léto naprostý must-have. 

Značka Ryor loni oslavila krásných 30 let a k této příležitosti vznikla limitka s vůní grepu a černého rybízu. Víte vůbec, jak vznikl název Ryor? Je to právě kombinace RYbízu a ORanž (grepu), takže se jedná vlastně o tradiční vůni.  

Krém na ruce s vůní grepu a černého rybízu 

Krém by měl být jemný, dobře vstřebatelný, zaručující hydrataci a zvláčnění pokožky rukou. Pojďme ho vyzkoušet. 

Krém má hodně řídkou konzistenci, takže se přiznám, že jsem zas tolik neočekávala. Dobře se roztírá, ale doporučuji používat menší množství, protože se pomaleji vstřebává. Na rukou zůstává film, který sice nelepí, ale je tam. 

Vůně je skvělá, na léto naprosto ideální. Baví mě ta svěží až kyselá kombinace rybízu a grepu, která ruce krásně provoní. Co se týče hydratace, byla jsem mile překvapená. Na to, že je krém vážně lehoučký, hydratuje výborně. Pokožku rukou vyživuje do hloubky a na delší dobu, proto, když na mazání občas zapomenu, vůbec nic se neděje. Ruce jsou stále hezky jemné, hebké a bez prasklinek či nepříjemného pnutí. 

Jemný sprchový gel s japonskou třešní 

Sakura je poměrně novinkou v portfoliu a kromě sprchového gelu můžete koupit ještě cukrový peeling. Gel obsahuje japonskou třešni, která šetrně myje, zvláčňuje a zabraňuje vysoušení. 

Má optimální ph čili je vhodný ke každodennímu použití, a to dokonce i na intimní hygienu. To jsem ovšem nezkoušela a ani neplánuji, jelikož v tomto směru mi sedí máloco. 

Sprchový gel má hutnější konzistenci a výrazně nepění. Pokožku těla umyje, ale nevysušuje, což osobně považuji za hlavní. Vůně je příjemná, spíše výraznější, ovšem na těle se po umytí nedrží. 

Tělové máslo 

Tohle je největší slast a pro změnu absolutní must-have na zimu. Miluji i originální verzi s vůní bylinek. Máslíčko je nádherně našlehané, hutné a na těle tak příjemné a perfektně hydratuje. To mazání si vážně užívám. Moc dobře se vstřebává, ale je fakt, že teď při letních teplotách ho vynechávám. 

Závěrem bych chtěla říct, že kosmetika Ryor si mě opravdu získala svojí funkčností, designem i cenou. Doporučila bych ji každému, protože značka má v portfoliu produkty pro všechny typy pleti, a to jak pro ženy, tak i muže.  

OBJEVTE KOSMETIKU RYOR NA KOŠÍKU!

No more articles